Förra året hade vi den stora äran att bli en av fem finalister till utmärkelsen Årets djurklinik 2017. Vi är så glada och stolta att Ni tog oss hela vägen dit!

Nu är det dags att rösta fram Årets Djurklinik 2018 och vi vore så glada om ni vill gå in och rösta på oss via länken nedan! 

Klicka här för att rösta!

Ni har väll inte missat att programet Veterinärerna har haft säsongspremiär? 

Varje måndag kl 20:00 på Sjuan kan ni följa bl.a. veterinärerna från Väsby Djursjukhus i vårt arbete, där vi gör vårt bästa för att ta hand om sjuka och skadade djur. 

Ni kan även se programmen i efterhand på TV4 Play. 

Klicka här för att komma till Veterinärerna på TV4 Play

 

 

 

 

Snart är vårkänslorna här! Funderar ni på kastrering av er fyrfoting?

Erbjudande på kastrationer t.o.m. 28e Februari.

 

ORDINARIE PRIS

ERBJUDANDE

TIK < 10 kg

4 510 kr

3 600 kr

TIK 10-30 kg

6 200 kr

4 950 kr

TIK 30-50 kg

6 920 kr

5 530 kr

TIK > 50 kg

7 660 kr

6 100 kr

HANHUND

3 600 kr

2 800 kr

HONKATT 

1100 kr

880 kr

HANKATT

600 kr

480 kr

I klippet nedan kan ni även få tips och råd i från vår veterinär Marie jury om hur ni hanterar er katts vårkänslor.

  Se klippet här!

Boka tid på telefon: 08-590 307 08

En av de glädjande nyheterna vid utbyggnationen av vårt djursjukhus är att det nu finns modernaste tänkbara DT- diagnostik tillgänglig hos oss. Därmed kan du få snabbare och säkrare diagnos ställd på ditt djur. Datotomografin ger oss utökad och klart förbättrad diagnostisk kapacitet.

Med denna framtidsinvestering- en BrightSpeed4 multidetektor datortomograf från GE Healthcare- uppnår vi flera fördelar. i stället för vanlig konventionell röntgen där endast en tvådimentionell bild skapas vid en undersökning, får man med en BrightSpeed4 en mängd tunna bildskivor som man kan använda för att bygga upp tredimensionella volymer av kroppens anatomi. På så sätt blir det lättare att ställa en säker diagnos. 

Den typ av undersökning lämpar sig perfekt för att exempelvis undersöka djur med misstänkt fraktur, tack vare den fina detailupplösningen och möjligheten att studera den misstänkta frakturen i valfritt plan. Vi får en fullkomlig bild av det skadade området och kan genom 3dD-tekniken göra en optimal operationsplanering.

Datortomografi har även visat sig vara överlägsen konventionell röntgen för att diagnostisera tumörer som ofta har en täthet liknande den friska omgivningen. För att förstärka skillnaden än mer mellan tumör och omgivning har man en så kallad kontrastinjektor till hjälp som injicerar ett jodbaserat kontrastmedel för att förstärka bildkontrasten. Då blir biopsitagningen för korrekt diagnos mer exakt, vilket ger rätt förutsättningar för en lyckad behandling.

Laserkirurgi ger enligt den senaste litteraturen bättre läkningsförmåga, mindre svullnad, minskad smärta och mindre blödningar.

Vid många operationer där det är möjligt att använda laserkirurgi blir det enklare för kirurgen och vi minskar därmed narkostiden för ditt djur i många fall.

Säg till vår receptionspersonal om du önskar prova på den nya operationsmetoden vid kastrering av din katt eller hund.

Välkommna.

Såhär fungerar ett besök hos oss

Din första kontakt är med oss i receptionen

Mer om receptionen

I behandlingsrummet förbereds ditt djur

Mer om behandlingar

Sedan slussas ditt djur in till rätt operationssal

Mer om operationer

Efter besöket kan vi göra en direktreglering med ditt försäkringsbolag

Mer om betalningen

Våra tre senaste nyheter

Nu medverkar vi i Veterinärerna! Spana in de senaste avsnitten här!  ››

Nyhetsarkiv

 

 

svenskdjursjukvård sigill 2017Medlem i Svensk Djursjukvård

 

 

 © 2017 VASBYVET.SE ALL RIGHTS RESERVED