logo-small

Är du intresserad av att arbeta hos oss?

Hos oss få du arbeta i en stimulerande företagskultur där det ges stora möjligheter till individuell utveckling. Du kommer att ingå i en gruppering med kompetenta, erfarna och skickliga arbetskollegor. Vi erbjuder dig ett utmanande jobb på ett expansivt företag.

Välkommen att bli en del av vårt team!

English speaking? Go to the end of this page 

Är du vår nästa kollega?

Är du ambitiös, engagerad och strukturerad? Har du för vana att föra en professionell och bra dialog med kunderna och kollegor och trivs i en roll där service och samarbete är viktiga delar? Tycker du att den viktigaste egenskapen är rätt attityd och är en utförare som får saker gjorda och älskar att jobba med djur och dess ägare? Då är du den vi söker!

Hittar du inte någon ledig tjänst som passar dig? Skicka gärna in din ansökan till oss för möjlighet till framtida jobb! Vi letar alltid efter nya duktiga medarbetare! 

 

VETERINÄR

Vi söker nu dig som är legitimerad klinikveterinär. Tjänsten omfattar heltid och placeringen är i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Arbetstiderna är varierande och man arbetar vissa kvällar samt vissa helger. Vi är ett akutdjursjukhus som har öppet 7 dagar i veckan, med generösa öppettider för våra patienter och djurägare. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.Vi söker dig som är legitimerad veterinär och som känner stor passion för djursjukvård. Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet, men vi välkomnar även dig som är ny in i branschen. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och värderingar.

Välkommen med din ansökan!  

Skicka din CV och personligt brev till jobb@vasbyvet.se 

LEGITIMERAD DJURSJUKSKÖTARE 

Vi söker nu dig som är legitimerad djursjukskötare. Tjänsten omfattar heltid och placeringen är i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Arbetstiderna är varierande och man arbetar vissa kvällar samt vissa helger. Vi är ett akutdjursjukhus som har öppet 7 dagar i veckan med generösa öppettider för våra patienter och djurägare. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare och som känner stor passion för djursjukvård. Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från djursjukvården men vi välkomnar även dig som är ny in i branschen. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och värderingar.

Välkommen med din ansökan!  

Skicka din CV och personligt brev till jobb@vasbyvet.se 

DJURVÅRDARE PÅ UTÖKAD NIVÅ

Vi söker nu dig som är djurvårdare på utökad nivå. Tjänsten omfattar heltid och placeringen är i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Arbetstiderna är varierande och man arbetar vissa kvällar samt vissa helger. Vi är ett akutdjursjukhus som har öppet 7 dagar i veckan med generösa öppettider för våra patienter och djurägare. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Vi söker dig som är djurvårdare på utökad nivå och som känner stor passion för djursjukvård. Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från djursjukvården men vi välkomnar även dig som är ny in i branschen. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och värderingar.

Välkommen med din ansökan!  

Skicka din CV och personligt brev till jobb@vasbyvet.se 

 

PRAKTIK

Observera att vi av säkerhetskäl inte har möjlighet att ta emot praktikanter under 18år. Undantag kan göras vid yrkesutbildningar och då lägst på gymnasienivå.
 

FOR ENGLISH SPEAKING APPLICANTS;

Väsby animalhospital is a small animal referral and first opinion cases hospital with approximately 30 staff. We have brand new expanded facilities since 2012 including 2 new surgery rooms, dental suite, CT diagnostics, rehab ward including waterwalker and vibration mattress(and more.) We also provide a separate area for euthanasia with it's own waitingroom if clients request. New infection/ isolation ward, separate dog and cat kennels, new lecture hall and more.

Please send your CV and personal letter to ; jobb@vasbyvet.seSåhär fungerar ett besök hos oss

Din första kontakt är med oss i receptionen

Mer om receptionen

I behandlingsrummet förbereds ditt djur

Mer om behandlingar

Sedan slussas ditt djur in till rätt operationssal

Mer om operationer

Efter besöket kan vi göra en direktreglering med ditt försäkringsbolag

Mer om betalningen

Våra tre senaste nyheter

Nu bloggar vi också! Spana in vårt senaste inlägg här ››

Nyhetsarkiv

 

 

svenskdjursjukvård sigill 2017Medlem i Svensk Djursjukvård

 

 

 © 2017 VASBYVET.SE ALL RIGHTS RESERVED